середа, 27 квітня 2022 р.

До уваги батьків майбутніх першокласників

Славутицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області оголошує набір учнів у 1 клас на 2022/2023 навчальний рік.
Прийом документів для зарахування дітей до першого класу на 2022/2023 навчальний рік проводитиметься з 28 квітня до 29 травня 2022 року
 у кабінеті 219 закладу освіти щодня, крім вихідних, з 8:30 до 16:00. 
Планується два класи з українською мовою навчанняодин з них навчатиметься за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України», інший - за Типовою освітньою програмою ЗЗСО (інклюзивний).
Для зарахування дитини до закладу необхідно подати наступні документи:
  • заяву визначеного зразка;
  • копію свідоцтва про народження дитини;
  • медичні довідки №086-1/о, 063 (про щеплення);
  • висновок ІРЦ (за наявності).
 У зв’язку із запровадженням воєнного стану та згідно з Порядком під час прийому документів на зарахування до 1 класу необхідно враховувати, що діти або один з їхніх батьків, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту або якій надано тимчасовий захист, та які не мають одного чи обох документів, визначених підпунктом 1 пункту 4 розділу ІІ Порядку,зараховуються до закладу освіти без подання зазначених документів. У разі відсутності свідоцтва про народження дитини для сприяння в його оформленні керівник закладу освіти зобов’язаний невідкладно поінформувати орган опіки і піклування за місцем проживання дитини чи місцезнаходженням закладу освіти.
Зарахування до ЗЗСО буде відбуватися відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України № 367 від 16.04.2018 .
З будь-яких питань щодо зарахування до 1-х класів звертайтеся за телефоном 2-08-70.
Ласкаво просимо до 1-го класу нашого закладу!