понеділок, 6 червня 2022 р.

Пролунав останній дзвоник

Пролунав останній шкільний дзвоник
для здобувачів освіти Славутицького ЗЗСО №4 онлайн. Без галасу на шкільному подвір’ї, щемливих емоцій. Учням він оголосив про початок літніх канікул, а от випускникам – про старт дорослого життя. Замість урочистої лінійки віртуальна зустріч із класними керівниками, таке ж виставлення оцінок та підбиття підсумків.
Для 33 випускників-2022 цей шкільний дзвоник справді останній. Наші любі випускники, у липні вас чекає здача ЗНО в новому форматі. Бажаємо кожному з вас, щоб цей етап пройшов успішно та, найголовніше, безпечно. Нехай вам не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної мети! Попереду на вас чекає багато невідомого. Ми від щирого серця бажаємо вам навіть у темряві знаходити яскраві промені світла. Та бути тим самим світлом. Знайте, нашу Незалежність сьогодні ми виборюємо саме для вас! Кожен на своєму фронті. Адже ви є тим поколінням, яке візьме у свої руки розбудову нашої неньки України. Молодої, квітучої, вільної, європейської країни! Уперед до перемог! Віримо у вас! Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!
Вітаємо учнів, педагогів та батьків із закінченням цього непростого навчального року. Бажаємо безпечних канікул та довгоочікуваних радісних зустрічей у колі рідних та друзів! Віримо в ПЕРЕМОГУ і сподіваємося на те, що у вересні свято Першого дзвоника збере усіх на подвір’ї закладу освіти!
Л.Горбунова, заступник директора з НВР