вівторок, 29 листопада 2022 р.

Пройшла першість 7-х класів з доджболу

Головне — бажання зайнятися спортом, а спосіб завжди знайдеться! Під таким гаслом пройшла першість 7-х класів з доджболу.
Ця гра та й, мабуть, сама назва стала для багатьох відкриттям. Пройшло зовсім небагато часу, як вона почала активно «освоюватися» в українських закладах освіти. Адже сама історія доджболу починалася з ігор учнів. Згодом стали організовуватися найпростіші змагання, почали формуватися клуби та створюватися федерації. І коли в 2011 році створили міжнародну федерацію доджболу, яка об’єднала національні федерації США, Канади, Гонконгу, Малайзії, Нової Зеландії та Австралії, ця гра отримала світове визнання.
Кожна з команд змогла виробити власну тактику ведення гри. На спортивному майданчику було досить гаряче! Найкращий результат показала команда 7-Б класу. Друге місце вибороли учні 7-А класу, третє місце посіла команда 7-В класу.
«Перемога не дає силу. Силу дає боротьба. Якщо ти борешся і не здаєшся — це і є сила» (Арнольд Шварцнеггер). Переможених у змаганнях, звичайно, не було. Адже сама участь у такому заході, можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій - це перемога кожного.