пʼятницю, 25 листопада 2022 р.

Ми вільні творити майбутнє

Щорічно, уже дев'ятий рік поспіль, 21 листопада українці відзначають День Гідності і Свободи.
День Гідності і Свободи – певне нагадування про волелюбність і мужність нашого народу, його прагнення до демократії, вшанування національних інтересів держави і права людини.
Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013-2014 років згуртували увесь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.
З нагоди цього свята у ЗЗСО №4 було проведено виховний захід «Ми вільні творити майбутнє» для здобувачів освіти 4-В класу. Під час цього заходу переглянули відео «День Гідності та Свободи», провели квест-гру для закріплення отриманих знань, виготовили поробку «Ми вільні творити добро» . На долоньках цієї поробки здобувачі освіти написали про гідні вчинки, які вони можуть зробити для своєї країни. Також діти розфарбовували голубів як символ Миру.
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу й гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.