вівторок, 24 січня 2023 р.

Уроки не для дітей, а з дітьми

У наші непрості часи дуже важливо знаходити приводи для позитивних емоцій. Саме такі емоції подарувала нам колега Олена Волкогон. Педагогічне кредо якої - «Уроки не для дітей, а з дітьми».
Цьогоріч вона взяла участь у конкурсі «Учитель року -2023». Яскравими і незабутніми у виконанні Олени Анатоліївни вийшли всі етапи цього випробування. Під час тестування виникли проблеми з інтернетом, тому замість передбачених 60 хвилин вона впоралася за 15. На етапі майстер-класів дісталася тема «Проєктна діяльність в освітньому процесі», до якої спеціально не готувалася. Але за годину підготовки пані Олена встигла не тільки теорію повторити, але й у режимі «тут і зараз» створити короткотривалий творчий проєкт «Колективний портрет». Залучила всіх колег-учасників, що помітно оживило напружений процес цих професійних змагань. Сама Олена Анатоліївна отримала задоволення і похвалу від конкурсантів та членів журі. У підсумку серед 88 учасників наша колега посіла 11 місце.
Підсумовуючи, скажемо: «Пані Олено, ваш довготривалий життєвий проєкт «Бути вчителем» виконується на високому рівні! Вітаємо! Бажаємо подальшого розвитку і нових професійних звершень!.
Л.Корень, асистент учителя