понеділок, 29 травня 2023 р.

Вітаємо!

Інтернет-олімпіади «На Урок» — цікавий інтерактив для учня та зручний інструмент контролю знань школярів для вчителя. XVII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» — це можливість перевірити свої знання, повторити вивчене й дізнатися багато нового.
Навчатися в УКРАЇНСЬКИХ школах, брати участь у ВСЕУКРАЇНСЬКИХ й міжнародних змаганнях та неодмінно перемагати! – таке гасло взяли для себе учні 2-В класу Славутицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4.
Ура!!! Ми маємо ПЕРЕМОГИ!!!
XVII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» з курсу "Я досліджую світ": Пасько Денис – Диплом ІІ ступеня, Федосенко Станіслав – Диплом ІІ ступеня; з математики: Пасько Денис – Диплом І ступеня, Федосенко Станіслав – Диплом І ступеня, Василюк Олександра – Диплом І ступеня, Бригинець Поліна – Диплом І ступеня; з Мистецтва: Пасько Денис – Диплом ІІІ ступеня, Волкова Валерія – Диплом ІІІ ступеня, Денисенко Іванна – Диплом ІІІ ступеня, Скрипка Даниїл – Диплом ІІ ступеня; з предметів початкової школи: Пасько Денис – Диплом ІІ ступеня.
Вітаємо переможців інтернет-олімпіад «На Урок»!
Висловлюємо слова подяки вчителю ЛЮДМИЛІ Овсієнко та асистенту вчителя, ЮЛІЇ Ходос, за якісну підготовку учнів. Бажаємо учням та педагогам наступних ПЕРЕМОГ!!!