середу, 17 травня 2023 р.

Екскурсія до відділення поліції

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. 
Незнання або невміння дотримуватися  певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах міст та сіл України.  А це в свою чергу підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватися встановлених правил дорожнього руху. 
Щоб повторити та удосконалити свої знання з даної теми учні 2-Б та 4-В класів Славутицького ЗЗСО № 4 17.05.2023 відвідали відділення поліції № 2 Вишгородського РУП ГУНП в Київській області. Під час зустрічі з інспектором ювенальної превенції Байовою Лілією Володимирівною здобувачі освіти повторили правила переходу вулиць, правила користування  велосипедами та самокатами, значення кольорів світлофорів. Після бесіди учні змогли погратися в ігровій кімнаті, яка знаходиться на території відділення. 
Дякуємо відділенню поліції № 2 Вишгородського РУП ГУНП в Київській області та особисто інспектору ювенальної превенції Байовій Лілії Володимирівні за змістовну бесіду, активне дозвілля та непідробні емоції учнів!