понеділок, 30 вересня 2024 р.

"Книжечки подяки" захисникам та захисницям України

"Книжечки подяки"
зі словами вдячності та побажаннями написали захисникам та захисницям України учні 6-В класу ліцею "БезМеж" (кл. керівник Олександра Жовнір).
"Я дякую вам, Захисники, за захист, за сон, за те, що обороняєте наше життя, місто, Україну... Дякую за те, що ви є та даєте можливість навчитися... Дякую за те, що захищаєте нас, робите все, щоб Україна була щасливою".
"Бажаю вам, Захисники, здоров'я та багато сил, щоб швидше закінчилася війна і ви повернулися додому, бажаю завжди гарного настрою, щастя, добра і щоб ніколи не хворіли. Бажаю вам перемоги і щоб вас оберігав Бог".
У майбутньому діти бачать Україну "могутньою державою та вільною країною, незалежною, гарною, сильною, сміливою, доброю, неймовірною, прекрасною, солов'їною, сонячною, щасливою, без тривог, що всі воїни повернуться додому живі та здорові, що всі учні спокійно ходять до школи".
Щира дяка вам, наші рідні, мужні, незламні Захисники та Захисниці, за те, що, ризикуючи своїм життям, ви виборюєте незалежність і свободу України, забезпечуєте нашу безпеку та наближаєте таку вистраждану Перемогу.
Пишаємося вами та віримо у вас!